Bella Vista

Här är ett sommarhus för dig som vill ha det bästa! Denna stuga är något utöver det vanliga; stor och ljus med öppen planlösning och högt i tak. Fantastiskt läge med milsvidd utsikt över den vackra sjön Hären söder om Gnosjö i västra Småland. Tomten är på 2000 m2 och består av orörd skogstomt med blåbärs- och lingonris, granar, tallar och  mossa. Ligger granne med The Beach House

Stora panoramafönster i söder och västerläge släpper in mängder av ljus och ger den där härliga mixen av outdoor/indoor living. Huset är designat för samvaro och umgänge och fokus ligger därför på de gemensamma ytorna. 

Det ursprungliga huset från 2011 har under 2020 utökats med en smakfull tillbyggnad uppe på en kulle.  Här bjuds på ett extra sovrum med stora fönster från golv till tak,ett nytt badrum samt en stor bastu med panoramautsikt över sjön!

Huset är byggt bland trädtopparna och har en makalös utsikt över sjön.

loading...

Samling på bryggan!

Norr om huset finns inga grannar, bara skog och en bäck som rinner ut i sjön. Den generösa privata bryggan i västerläge är naturlig samlingsplats soliga sommardagar. Fiske, bad, båtturer eller varför inte en picknick! Detta är den ultimata drömmen om ett sommarnöje direkt vid en sjö!

Sjön Hären

Andreas från Tyskland fick napp!

Sjön Hären har i Länsstyrelsens klassning av sjöar fått beteckningen klass 1, vilket innebär att sjön har särskilt högt naturvärde. Sjön har en biologisk mångfald med bl a många fiskarter och ovanliga växter. Mycket fisk i sjön! Här kan man bl a få upp fisk som t ex gös, gädda och abborre.

Bastu med utsikt!

Hösten 2020 fick Bella Vista en läcker tillbyggnad med bl a en ny bastu som har en vidunderlig utsikt över sjön. 
Läs mer om tillbyggnaden här

Nära till attraktioner

Stugan ligger mitt i Småland, utanför Gnosjö, alldeles vid sjön Hären. Bara 15-20 minuter med bil till attraktioner som t ex High Chaparral, Isabergs Golfbana och nationalparken Store Mosse med sina vandringsleder. Vintertid är det bara 20 minuter till slalombackarna i Isaberg, Hestra.