The Beach House

The Beach House är ett lyxigt och rymligt sommarhus på en härlig sjötomt med västerläge och kvällssol. Mysig insynsskyddad innergård med skön morgonsol och direkt access från två av sovrummen till uteplatsen.  Öppen planlösning med 50 kvm stort allrum/kök med stora fönster mot sjön, dubbla badrum och gott om förvaringsutrymme med bl a walk-in closet i två av sovrummen. Generöst trädäck i västerläge och panoramautsikt över sjön med bekväma utemöbler för umgänge utomhus både dagstid och under långa, ljusa sommarkvällar. Samtidigt tar det inte mer än 5-7 minuter att göra till Gnosjö samhälle där matbutiker, Systembolag och annan service finns. Ligger granne med Bella Vista.

loading...

Gräsmatta för bollspel och lek

På entrésidan till huset finns en liten gräsmatta för spel och lek, kanske en runda boccia eller varför inte lite krocketspel! OBS: man medtager själv de spel man vill spela.

Egen badstrand utanför huset

Nedanför huset finns en privat badstrand med långgrunt vatten. Föräldrarna har bra uppsikt från terassen ovan och här finns även en fristående bastu, bara meter från vattenkanten och fin utsikt över sjön.

Egen brygga

Stugan har en egen flytbrygga att bada från eller ta båten på upptäcktsfärder på sjön Hären och närbelägna sjöar. Man kan ro och paddla hela vägen till Gnosjö kyrka genom ett system av sjöar och åar.